keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Matkustan ympari maailmaa, laukussa likaisia vaatteita vaan!

Moikkamoi!

Nyt olemme jo Uudessa-Seelannissa, mutta kerrataan viela Thaimaan paratiisilomaa. Meilla oli siis suunnitelmana kiertaa parissa viikossa kolme saarta; Koh Tao, Koh Samui ja Koh Phangan. Koh Taolta kirjoittelimmekin kuulumisia, mutta sen jalkeen alkoi totaalinen satelliittipimeys. Koneita ei loytynyt ja Nokiamme eivat toimineet juuri missaan.

Tassa reissumme pahkinankuoressa:
Koh Tao:


Kaytiin vahan snorklailemassa!




Tassa vain pari pienta kalaa mita nahtiin, mutta jannittavinta oli HAI! IHKA OIKEA PUOLTOISTA METRINEN HAI! Harmiton kyllakin.. Mutta hai anyway :)


Koh Samui:


Seuraava hotelli ei ollut ihan niin luksus kuin edellinen, lattia puuttui mutta ei se menoa haitannut. Paivat meni altaalla loikoillessa uusien ruotsalaisten ja kanadalaisten ystavien kanssa. 




Sitten mentiin retkelle ja uimaan vesiputoukseen. Vahan viileampaa vetta kuin meressa, mutta ei se menoa haitannut.


Ja Anette paasi vihdoin norsun selkaan! Suuri unelma toteutui, ja lahes koko matka menikin norsun paan paalla ratsastaen. Erikakin kokeili, mutta 3 minuutin kiljumisen jalkeen oli Aneten vuoro jalleen :)

Koh Phangan:


Maailman ihanin hotelli! Oma kerros, paljon tilaa, mahtavaa ruokaa, ihana henkilokunta ja mika parasta, oma ranta! Itku meinasi tytoilla tulla kun tanne paastiin.


Ja sitten Taydenkuun juhlat. 20 000 ihmista rannalla juhlimassa, ja vaikka meita pelottikin alkuun juhlien maine huumeista ja alkoholista, ei meille tarjottu mitaan saati ei huomattu mitaan epatavallista ihmisten kaytoksessa. Kaikilla oli mielessa vain tanssiminen ja hauskanpito. Seitseman tunnin tanssimisen jalkeen oli olo hyvin hyyyyvin hikinen ja hiekkainen, mutta silti onnellinen silla juhalt olivat parhaat missa ollaan ikina oltu :)


UV-valossa kiiltavia maalauksia maalailtiin ihmiseen, etta hehkutaan pimeassa :)


Yhteenveto Thaimaasta:

Plussui loytyi huomattavasti enemman kun miinuksia; ruoka on taivaallista, majoitus 4-5 tahden hotelleissa on halpaa kun saippua, ilmasto on erittain jees, vesi on lamminta, hieronnat on halpoja ja ihania ja yleinen kiireettomyys. Ainut huono puoli Thaimaassa on taksien ja "hyvien diilien" kauppaaminen, jota sai kuulla joka paikassa.

Kaiken kaikkiaan aivan mahtavat kaksi viikkoa, takaisin mennaan varmasti!
Seuraavaksi Uuden-Seelannin kuulumisia! :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti